Un dascăl condamnat pentru viol şi furt în Italia, din nou la catedră în Gorj

Publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2019 22:23 // Actualizat: Miercuri, 25 Septembrie 2019 22:23 // Sursa: romaniatv.net

O anchetă este desfășurată la Liceul Tehnologic din Țicleni de către o comisie a Inspectoratului Școlar Județean Gorj, după ce într-o publicație locală au apărut informații cu privire la trecutul infracțional al unui profesor care predă educație fizică și instruire practică.

Emilian Elvis Trușcă este încadrat la plata cu ora la liceul unde director este verișorul său primar, Mihai Istrate. Profesorul ar fi fost condamnat în tinerețe pentru viol, iar în anii 2009 și 2010 a comis două furturi în Italia, fiind condamnat de instanța de judecată din Verona la plata unei amenzi. Cadrul didactic este acuzat că a sustras CD-uri, DVD-uri, produse cosmetice și sticle cu băuturi alcoolice. "S-a declanșat o anchetă și, dacă informațiile se vor confirma, profesorul va trebui să plece de la școală. Trebuie să prezinte și un certificat de integritate comportamentală eliberat de Poliția Gorj, în care se menționează dacă a comisn fapte penale de natură sexuale. În acest caz, persoana respectivă nu poate să fie încadrată în învățământ, conform legii. Inspectorii care s-au deplasat la școală nu l-au găsit, dar a fost invitat să se prezinte la Inspectoratul Școlar", a declarat Marcela Mrejeru, Marcela Mrejeru, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Profesorul Emilian Elvis Trușcă nu a putut fi contactat. Nici directorul Liceul Tehnologic din Țicleni nu a putut fi găsit, el fiind plecat în Italia, în cadrul unui proiect educațional.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Emilian Trusca Gorj profesor pedofil profesor Ticleni
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H