Un deputat rus sugerează că Moscova ar putea răpi un ministru al Apărării al unei ţări NATO pentru a afla „ce ordine a dat Occidentul Ucrainei”

Deputatul rus Oleg Morozov a sugerat că în viitor un ministru al Apărării din statele membre NATO care va vizita Kievul pentru a se întâlni cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski ar putea fi ”răpit” şi adus la Moscova cu scopul de a afla ce ”ordine” a dat Occidentul Ucrainei.

31 mai 2022, 20:21
Un deputat rus sugerează că Moscova ar putea răpi un ministru al Apărării al unei ţări NATO pentru a afla „ce ordine a dat Occidentul Ucrainei”

Oleg Morozov, ales pentru prima dată în Parlamentul rus (Duma de Stat) în 1993 şi membru al Partidului Rusia Unită, partid majoritar, a declarat că furnizarea de arme occidentale Ucrainei reprezintă o ameninţare directă pentru Rusia, iar această situaţie ar putea determina Moscova să îşi revizuiască obiectivele militare.

”Ştiţi, poate că este un complot fantastic pe care l-am pregătit… acela că, în viitorul apropiat, la un moment dat, un ministru al Apărării al unei ţări NATO va merge cu trenul la Kiev pentru a discuta cu (preşedintele ucrainean Volodimir) Zelenski”, a afirmat Morozov, luni, în cadrul emisiunii ”60 de minite” la televiziunea de stat Rossiya-1.

”Însă el nu ar ajunge acolo. Ci s-ar trezi undeva în Moscova”, a mai spus Morozov, potrivit News.ro.

Citeşte şi: Deputat rus, declaraţii INCENDIARE despre distrugerea SUA şi masacrarea ucrainenilor: „Patru rachete şi nu mai rămâne nimic. Nu calculaţi greşit! / Două milioane de ucraineni trebuie distruşi”

”Adică îi răpim?”, a întrebat zâmbind prezentatoarea Olga Skabeyeva, o mare susţinătoare a Kremlinului.

”Da. Şi apoi vom decide cine a dat ordinul şi cu ce scop, cine este responsabil pentru ce anume”, a continuat oficialul rus. Morozov.

El a mai precizat că există noi reguli în lume în prezent şi a îndemnat ca toţi miniştrii Apărării ”care se adună la Kiev să îşi imagineze puţin cum ar fi să se trezească la Moscova”.

Numeroşi politicieni occidentali au vizitat Kievul cu scopul de a-şi exprima solidaritatea faţă de Ucraina, inclusiv secretarul american al Apărării Lloyd Austin, care a călătorit în capitala ucraineană în luna aprilie împreună cu secretarul de stat Antony Blinken.

Citeşte şi: Momente şocante în Ucraina. O bombă a explodat în direct, chiar în timpul unui interviu – VIDEO