Un deputat USR îl desfiinţează pe Cîţu în ziua moţiunii de cenzură: Azi pică! România e prizoniera lui și a lui Arafat, criminali!

Emanuel Ungureanu a răbufnit la adresa lui Florin Cîțu, despre care spune că, alături de șeful DSU, Raed Arafat, a luat România prizonieră în plină pandemie.

05 oct. 2021, 10:51
Un deputat USR îl desfiinţează pe Cîţu în ziua moţiunii de cenzură: Azi pică! România e prizoniera lui și a lui Arafat, criminali!

Un deputat USR îl desfiinţează pe Cîţu în ziua moţiunii de cenzură. Useristul e convins că actualul guvern va pica astăzi, la votul moțiunii de cenzură depuse de PSD.

Un deputat USR îl desfiinţează pe Cîţu în ziua moţiunii de cenzură: Azi pică! România e prizoniera lui și a lui Arafat, criminali!

„Astăzi, Superman va pica la votul de la moțiune. Apoi, va guverna într-un guvern minoritar susținut din umbră de PSD. Pe acest tricou, fără să știe istorie, Câțu a scris sloganul lui Stalin ” Noi nu luăm prizonieri”. Din păcate, acum, România este prizoniera unor incompetenți, în frunte cu Câțu și Arafat, ultimul, ne-a anunțat, din nou, că se suspendă dreptul la sănătate al unor bolnavi prin ordin de ministru… Criminali!”

De altfel, secretarul general al PSD, Paul Stănescu a declarat, marţi, în ziua votului moţiunii de cenzură că premierul Florin Cîţu va pleca astăzi acasă şi că ”este pentru prima dată în istoria politicii româneşti când un premier a ajuns să fie atât de detestat”.

”Este pentru prima dată în istoria politicii româneşti când un premier a ajuns să fie atât de detestat. În mai puţin de un an de zile, aproape toţi românii şi toate partidele din Parlament îl vor plecat de la conducerea executivului. Fără vreo alianţă politică formală între PSD, USR şi AUR, partide cu ideologii şi viziuni incompatible, astăzi există un consens de bun simţ că Florin Cîţu trebuie demis. Şi oricât de mult s-ar chinui unii şi alţii să-l ţină în viaţă, prin diverse tertipuri, acesta este mort politic”, a declarat Paul Stănescu, într-un comunicat transmis presei.

Secretarul general al PSD îl critică şi pe preşedintele Klaus Iohannis. ”Cu înscăunarea lui, domnitorul Iohannis şi-a bătut joc de ţară. După demiterea de astăzi nu mai poate să meargă tot pe mâna lui. Este şi neconstituţional şi imoral. Dar dacă domnitorul Iohannis va prelungi criza politică cu desemnări succesive ale lui Cîţu, vom merge, pas cu pas, către anticipate. Este  ceea ce noi, PSD, ne dorim. Este singura soluţie, o guvernare nouă, dar ca expresie a voinţei românilor”, a mai spus Paul Stănescu.

Citeşte şi: Surpriză în ziua moţiunii de cenzură. Social-democraţii au venit cu „Superman Cîţu”, în Parlament – FOTO şi VIDEO