Un director de la Coca Cola a dezvăluit adevărul înfiorător despre populara băutură

Numeroase mituri circulă pe Internet despre Coca-Cola, dar acum un director care lucrează pentru celebrul brand face o dezvăluire care arată cât de periculoasă este această băutură.

02 dec. 2013, 08:34

Oficialul de la Coca-Cola spune adevărul şocant: o cutie din această băutură conţine cantităţi de zahăr care nu sunt necesare corpului uman. De asemenea, el susţine că trebuie să se schimbe ceva în ceea ce priveşte mărimea recipientelor în care este servită băutura.

James Quincey, cel care este responsabil de piaţa europeană, a declarat că oamenii „nu realizează” cât de mult zahăr se afla în băutura răcoritoare, conform news.com.au, citat de libertatea.ro.

Coca Cola vs. Pepsi: INGREDIENTUL care face diferenţa între cele două băuturi. Vezi cât de periculoase sunt

Referindu-se la paharul mare de Coca-Cola, vândut de obicei la cinema, directorul companiei a spus că acesta conţine 44 de linguriţe de zahăr, în timp ce o Coca-Cola normală are 35 de grame de zahăr, adică şase linguriţe.

James Quincey spune că reprezentanţii companiei au făcut eforturi pentru a-şi informa cumpărătorii cu privire la numărul caloriilor şi al conţinutului de zahăr, dar demersul nu s-a bucurat de succes, aşa că se are în vedere ca ambalajele băuturilor să fie micşorate.

Citeşte şi Cât de PERICULOASE sunt băuturile carbogazoase. Vezi sfaturile dr. Mencinicopschi