Un dispecer 112 din Vrancea i-ar fi spus unei tinere că nu are echipaje disponibile pentru a o ajuta. S-a deschis o anchetă

Comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea a demarat o anchetă după ce o tânără din comuna Vânători a sunat la 112 spunând că a fost şicanată în trafic de mai mulţi bărbaţi, iar dispecerul i-ar fi răspuns că nu sunt echipaje disponibile pentru a o ajuta.

RomaniaTV.net
15 aug. 2019, 19:53
Un dispecer 112 din Vrancea i-ar fi spus unei tinere că nu are echipaje disponibile pentru a o ajuta. S-a deschis o anchetă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Paula Enache, verificările sunt efectuate de structura de Control Intern, iar la final, în functie de rezultat, vor fi dispuse măsuri.

„Conducerea IPJ Vrancea a dispus imediat verificări prin structura specializată, respectiv structura de Control Intern, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun, ” a declarat Enache.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra a sunat la 112 spunând că a fost şicanată în trafic de mai mulţi bărbaţi şi ar fi cerut ajutorul Poliţiei în timp ce se afla în locuinţa sa, în siguranţă, într-un sat de pe raza comunei Vânători.

Tânăra ar fi spus totodată că în cunoaşte pe tinerii care au şicanat-o în trafic, aceştia fiind localnici.

Fata ar fi spus dispecerului Poliţiei că dacă ar pleca de la domiciliu ar fi din nou şicanată de aceşti bărbaţi.

Potrivit surselor, poliţistul cu care tânăra a vorbit la 112 i-ar fi spus că echipajele sunt la diverse intervenţii şi i-ar fi comunicat că se va deplasa un echipaj imediat ce va finaliza o altă intervenţie.