Un educator acuzat de viol şi agresiune asupra unor băieţi, condamnat pentru corupţie sexuală

Un educator din judeţul Braşov, acuzat că a violat/abuzat sexual șase minori internați într-un centru de plasament, a fost condamnat de magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov la 9 ani de închisoare. Cele şase infracţiuni reţinute în sarcina sa şi pentru care a fost găsit vinovat sunt de corupție sexuală și de pornografie infantilă, după ce instanța a decis să schimbe încadrarea juridică a faptelor în cazul a cinci infracțiuni de viol și a uneia de agresiune sexuală.

RomaniaTV.net
10 mai 2016, 06:23
Un educator acuzat de viol şi agresiune asupra unor băieţi, condamnat pentru corupţie sexuală

Educatorul acuzat de viol și agresiune sexuală asupra unor băieți a fost condamnat pentru corupţie sexuală, iar Protecția Copilului este bună de plată, alături de inculpat, dacă sentința va rămâne definitivă, scrie mytex.ro.

Inculpatul Bartha Levente-Mozes are să plătească în cazul a trei dintre victime, în solidar cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, 25.000 de lei cu titlu de daune morale, iar celorlalte trei victime – tot în solidar cu DGASPC Brașov – câte 10.000 de lei, tot cu titlu de daune morale.

Sentința poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare. Dacă hotărârea va rămâne definitivă, din perioada de stat la închisoare va fi scăzută cea petrecută în stare de arest preventiv (inculpatul a fost reținut, apoi arestat preventiv la începutul lunii aprilie 2015). Magistrații au decis, totodată, să mențină măsura arestului preventiv, dar şi sechestrul asigurator instituit prin încheierea din data de 25.11.2015 a Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov asupra unui autoturism marca Wolkswagen, an fabricaţie 1994, aparținând inculpatului.

Orgii sexuale în Vaslui. O fetiţă a fost batjocorită de propriul frate, o bătrână a fost violată de propriul fiu