Un elev de clasa a VI-a a fost arestat pentru tentativă de omor. Tânărul a lovit o femeie cu un ciocan în cap

Un elev de gimnaziu din Iași este acuzat de tentativă de omor și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

25 oct. 2022, 14:59

Chiar dacă are 16 ani, tânărul ar trebui să fie clasa a VI-a, dar a abandonat școala. Adolescentul se află în arest preventiv după ce a lovit-o în cap cu un ciocan pe bunica iubitei lui, în urma unei altercații și a fost acuzat de tentativă de omor. Fapta ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni.

Conform presei locale, băiatul a fost reținut de polițiști și prezentat în fața judecătorilor.

Citește și: Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, a lăsat un mesaj emoționant înainte de tragedie

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași și dispune arestarea preventivă a inculpatului PARASCHIV SAMIR-ALEXANDRU, cercetat în dosarul nr. 819/P/2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, pe o durată de 30 de zile, de la 21.10.2022, până la data de 19.11.2022, inclusiv”, a fost decizia judecătorilor ieșeni, scrie BZI

Se pare că, Alexandru ar i fost un elev problemă, locuitorii comunei Probota din Iași spunând despre acesta că niciodată nu a stat departe de scandaluri.

Dacă se va dovedi că tânărul este vinovat, acesta riscă să stea închis, dar vârsta fragedă îl va ajuta. Băiatul nu va sta după gratii la fel de mult cum s-ar fi întâmplat dacă era major. Conform surselor, acesta face parte dintr-o famlie nu foarte responsabilă.

Citește și: Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani. Florin avea 25 de ani şi s-a sinucis după ce a comis crima