Un elev de liceu a ajuns la spital după ce s-a drogat la şcoală VIDEO

Un adolescent de 15 ani din Vaslui a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău de la etnobotanice. Tânărul început să devină agitat şi să aibă halucinaţii, iar profesorii au chemat imediat ambulanţa. Elevul le-a spus medicilor că starea de rău i s-a tras de la o ţigară.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 06:24
Un elev de liceu a ajuns la spital după ce s-a drogat la şcoală VIDEO

Un elev de clasa a IX-a a chiulit împreună cu trei colegi de la ore şi a cumpărat etnobotanice chiar din faţa licelului, cu 5 lei plicul. Adolescentul a fumat apoi o ţigară, de la care a început să aibă o stare euforică şi să aibă halucinaţii. După ce a făcut un circ de pomină pe holurile liceului, băiatului i s-a făcut rău şi a leşinat. Ambulanţa chemată de urgenţă la liceu l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost stabilizat.

CITEŞTE ŞI: Consumul de droguri, tot mai răspândit printre adolescenţi. Medic: Se poartă prozelitismul

Tânărul le-a spus medicilor că nici măcar nu ştie ce a fumat. El provine dintr-o familie destrămată, părinţii fiind divorţaţi şi plecaţi amândoi în străintate la muncă. „Mama e plecată de 7 ani, le am doar pe ea şi pe mătuşa”, le-a spus băiatul medicilor.

Protecţia Copilului Vaslui va face o anchetă în acest caz, la fel şi Ispectoratul Şcolar Judeţean. Poliţia face cercetări pentru a stab filiera prin care minorul a procurat etnobotanicele.