Un elev din clasa a V-a de la o şcoală privată din Bucureşti s-a aruncat de la etajul trei. S-a plâns că avea prea mult de învăţat!

Scene șocante la o școală privată din București! Un elev de 11 ani de la de la King George International din Sectorul 6 a sărit de la etajul trei al unității școlare în care învăța.

14 dec. 2023, 15:23
Un elev din clasa a V-a de la o şcoală privată din Bucureşti s-a aruncat de la etajul trei. S-a plâns că avea prea mult de învăţat!
Un elev din clasa a V-a de la o şcoală privată din Bucureşti s-a aruncat de la etajul trei. S-a plâns că avea prea mult de învăţat

Un elev din clasa a V-a de la o şcoală privată din Bucureşti s-a aruncat de la etajul trei. Angajații școlii au sunat la 112, iar minorul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. Conform unor informații pe surse, gestul elevului a fost unul planificat. Acesta a vrut să își ia zilele din cauză că i se părea că volumul de informații pe care îl are de asimilat la școală e prea mare, anunţă stiripesurse.ro.

„Azi, 14.12.2023, în jurul orei 13:50, prin SNUAU 112, s-a sesizat faptul că un elev al clasei a V-a B din cadrul King George International School, din sectorul 6, s-a aruncat de la etajul 3 al unității de învățământ. Vă fi transportat la spitalul Grigore Alexandrescu. Minorul, în vârstă de 11 ani, se alfă în stare conștientă, la acest moment”, au transmis surse medicale.

Citeşte şi: Se înmulţesc tenativele de sinucidere în rândul elevilor! O adolescentă de clasa a IX-a de la un liceu din Călăraşi a încercat să-şi pună capăt zilelor chiar în baia liceului

„Copilul de 11 ani căzut de la înălțime este conștient, cooperant cu politraumatism, la nivel toracic și fractură de urmăr. În acest moment este în investigații. Va rămâne internat”, a precizat și reprezentantul spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandrescu. „În acest moment, copilul este supus mai multor investigații. Anumite traume se pot acutiza sau se pot complica mai târziu”, a declarat pentru Adevărul purtătorul de cuvânt Raluca Alexandru.

Acesta este al doilea eveniment de acest fel din această săptămână. Zilele trecute, o elevă de 11 ani din Iași s-a aruncat de la etajul doi al clădirii unității de învățământ.