Un elev plânge de dorul orelor în sălile de clasă. „Nu poate să vină să vadă ce am scris, să ne corecteze”

Un elev a fost filmat de către mama sa în timp ce plângea de dorul orelor petrecute la școala. Cel mic i-a explicat mamei sale cât de mult îl ajuta să meargă la ore, mai ales în contextul în care acum învață să scrie.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 18:29
Un elev plânge de dorul orelor în sălile de clasă. „Nu poate să vină să vadă ce am scris, să ne corecteze”

Elevul se află în școala primară și acum învață să scrie, un lucru esențial pentru viitorul oricărui adult. În prezent, în România, elevii nu mai merg la școală, iar cursurile sunt ținute online. Decizia a fost luată de autorități în contextul în care cazurile de coronavirus au crescut dramatic în ultima perioadă, ajungând și la peste 10.000 de cazuri.

Citește și: Mii de copii din Suceava NU au acces la şcoala online. Unii trăiesc în gospodării fără curent. Cum sunt ajutaţi să înveţe

”Doamna explică mai bine. În online nu poate să ne arate ce ne arăta pe tablă. Venea printre bănci să vadă ce am scris, să ne corecteze, să vadă. Dacă nu făceam bine litera, doamne venea la mine în bancă și mă învăța să scriu. Îmi lua foaia și făcea”

”O să fie o perioadă până se termină coronavirusul, până la Crăciun” , a mai spus elevul.

Școlile din România vor rămâne acasă până pe 31 decembrie .Posibilitatea de suspendare a școlii fizice până la data de 31 decembrie 2020, prin ordin al ministrului Educației, a fost aprobată prin Ordonanța de Urgență numărul 192. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial.