Un europarlamentar PSD anunţă rezultatul moţiunii de cenzură. „Superman Cîțu îşi încheie croaziera bezmetică”

Dragoş Benea, europarlamentar PSD, a anunţat că, în ziua moţiunii de cenzură, "mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe "cel-mai-fantastic" premier din istoria postdecembristă a României", făcând aluzie, în mod ironic, la momentul în care premierul Florin Cîţu s-a comparat cu personajul Superman.

05 oct. 2021, 10:34
Un europarlamentar PSD anunţă rezultatul moţiunii de cenzură. „Superman Cîțu îşi încheie croaziera bezmetică”

Europarlamentarul Dragoş Benea anticipează rezultatul moţiunii de cenzură care urmează să fie aflat, marţi, în jurul orei 14. Social-democratul susţine că Parlamentul va aproba moţiunea de cenzură prin care Guvernul Cîţu ar urma să fie înlăturat de la putere.

Un europarlamentar PSD anunţă rezultatul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. „A pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold”

„Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe „cel-mai-fantastic” premier din istoria postdecembristă a României: Parlamentul va aproba moțiunea de cenzură, cu un vot a cărui concludență îmi doresc să ne scutească de prea multe comentarii.

Silit de împrejurări, „superman” Cîțu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forțat (cum lasă de înțeles şi fotografia alăturată).

Ironia sorții: totul se va întâmpla chiar în Ziua Mondială a Educației (5 octombrie), despre care acest impostor afirma că, alături de Sănătate, reprezintă o propagandă pe care „trebuie să o încheiem”.

După un an în care a pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold, nu vaccinarea şi sănătatea compatrioților săi, Cîțu se pregăteşte să plece pe uşa din dos, lăsând în urmă o țară în prag de colaps, cu facturi duble la gaz & energie, cu datoria publică ajunsă la 50% şi perspectiva unei ierni care-i va arde la buzunare pe români”, a scris europarlamentarul PSD, Dragoş Benea, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, social-democraţii se ţin de glume în ziua moţiunii de cenzură împotriva Guvernului. Astfel, PSD a venit în Parlament cu un manechin ce îl întruchipează pe Superman.

În contextul în care premierul Florin Cîțu publicase pe contul de Instagram un videoclip din filmul „Superman Returns”, marți, în ziua moțiunii de cenzură, a fost adus la Parlament un manechin cu Superman de cei de la PSD.

Citeşte şi: Surpriză în ziua moţiunii de cenzură. Social-democraţii au venit cu „Superman Cîţu”, în Parlament – FOTO şi VIDEO

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD va fi dezbătută şi supusă la vot marţi de plenul Parlamentului. Senatorii şi deputaţii se reunesc de la ora 12:00, în ședință comună a Parlamentului pentru a dezbate și vota moțiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!”

Citeşte şi: Zi decisivă pentru Guvernul Cîţu. Moţiunea de cenzură, dezbătută şi votată azi în Parlament