Un faimos vlogger francez a dat lovitura cu o piesă cântată în limba română. „Sunt fericit că mănânc un pepene fără sâmburi” VIDEO

Squeezie, cel mai urmărit vlogger francez, a urcat în topul celor mai ascultaţi pe Deezer în România şi pe Spotify în Franţa, cu o melodie cântată în limba română.

20 nov. 2021, 09:52
Un faimos vlogger francez a dat lovitura cu o piesă cântată în limba română. „Sunt fericit că mănânc un pepene fără sâmburi” VIDEO

Piesa cântată de Squeezie, „Time Time”, este o parodie după muzica anilor 2000, are ca temă fericirea de mânca un pepene fără sâmburi.

La începutul acestei luni el a reunit șase pasionaţi de muzică – două echipe de câte 3 – şi le-a propus o provocare: să creeze în doar trei zile „un hit în stilul anilor 2000”, scrie rfi.ro. Așa a luat naștere melodia „Time Time” și grupul „Trei degete” al lui Squeezie, care parodiază, între altele, hit-ul „Dragostea din Tei” cu care grupul O-Zone făcea furori în anul 2000.

Videoclipul a fost vizionat pe YouTube de peste 9 milioane de oameni în cinci zile de la lansare, iar CD-ul single a fost vândut în primele 48 de ore în aproape 40.000 de exemplare. Banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile.

Citeşte şi Şoc în showbiz, celebră vloggeriţă găsită moartă în apartament

În vârstă de 25 de ani, Squeezie, pe numele său adevărat Lucas Hauchard, are peste 16 milioane de abonaţi la canalul său de YouTube. A devenit celebru propunând clipuri umoristice, filmulețe cu reacţii la diverse teme de actualitate, dar şi videoclipuri muzicale compuse cu diverşi prieteni.

Citeşte şi Doi vloggeri americani, fascinați de peisajele de pe Transfăgărăşan. Experienţa inedită pe care au avut-o cu urşii: „Nu am stat niciodată atât de aproape de un urs” VIDEO


loading...
Partenerii noștri