Un fost antrenor al echipei de fotbal Dinamo Kiev a șters pe jos cu Viktor Orban:”Un gunoi care îl pupă în fund pe Putin”

Un fost jucător și antrenor la Dinamo Kiev l-a făcut de râs pe Viktor Orban. Yozhef Sabo este unul dintre cei mai înverșunați contestatari ai premierului Ungariei.

22 sept. 2022, 14:33
Un fost antrenor al echipei de fotbal Dinamo Kiev a șters pe jos cu Viktor Orban:”Un gunoi care îl pupă în fund pe Putin”

Yozhef Sabo, unul dintre cei mai înverșunați contestatari ai premierului Ungariei, a șters pe jos cu Viktor Orban.

Citește și Orban ramâne în continuare oaia neagră în UE! Liderii Europei vor noi sancţiuni împotriva Rusiei, în timp ce Viktor Orban cere eliminarea lor!

Fostul antrenor  în vârstă de 82 de ani l-a criticat dur pe premierul Orban, într-un interviu acordat FanDay, citat de TSN. Acesta s-a declarat revoltat de apropierea lui Viktor Orban de Vladimir Putin.

„Uitați-vă ce au făcut rușii în Bucha, în Izium. Cum este posibil așa ceva? Sunt nebuni! Iar acest maghiar, Orban…

În primele luni ale războiului, m-am pronunțat împotriva lui Orban într-un interviu, atunci când a spus că atrocitățile din Bucha au fost înscenate. Ei bine, este un gunoi, un țigan nenorocit care îl pupă în fund pe Putin.

Dă, Doamne, ca Ungaria să fie scoasă din Uniunea Europeană! Încă susțin politica Rusiei, spun că rușii ne-ar putea captura în două zile dacă ar vrea.

Cine sunteți voi să spuneți asta? Lumea întreagă ține partea Ucrainei, deoarece vede că acțiunile Rusiei sunt greșite.

De ce o sprijină Ungaria pe Rusia? Pentru că pot obține gaz la un preț mic, iar Orban este teribil de corupt.

Alt motiv este că Orban era sigur că Rusia ne-ar învinge și i-ar oferi Ungariei Transcarpatia (n.r. – regiune din vestul Ucrainei, aflată la granița cu Ungaria)”, a declarat Yozhef Sabo.

Citește și Polonia sare în Apărarea Ungariei. Acuză Comisia Europeană că inventează probleme pentru a forța îndepărtarea Guvernului Viktor Orban: „Ne vom opune cu toată forța!”