Un fost baschetbalist, cel mai înalt transsexual din lume – GALERIE FOTO

Un baschetbalist de 2,13 metri urmează să suporte o operaţie de schimbare de sex, astfel că va deveni cel mai înalt transsexual din lume.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 14:05

Greg Walker, un fost baschetbalist de 25 de ani din Ohio, a şocat pe toată lumea când a început să poarte haine de femeie. Toată lumea îl ştia drept „crai”, care avea mereu un alai de fete în urma lui, mergea regulat la sala de forţă şi era un împătimit al motocicletelor. Numai că pentru el totul era o şaradă menită să ascundă faptul că se simţea „diferit”. Greg a reuşit să ţină totul ascuns până pe la 20 de ani, dar apoi a decis să îşi urmeze adevărata personalitate. A început să poarte haine de femeie, şi-a luat numele de Lindsey şi, sub supravegherea medicilor, a început un tratament cu estrogen pentru a deveni mai feminin. Acum are corp de femeie, poartă măsura 38B la sutien şi îşi comandă hainele şi încălţămintea cu toc de pe site-uri specializate.

Lindsey a fost oficial recunoscută ca femeie, după doi ani în care a trăit ca una. Tot timpul ea s-a bucurat de sprijinul părinţilor, cărora le mărturisise adevărul într-o scrisoare la vârsta de 21 de ani.

Acum, Lindsey economiseşte bani pentru a-şi schimba definitiv sexul şi speră că va putea face operaţia propriu-zisă până la sfârşitul lui 2012 sau începutul lui 2013.

În plus, Lindsey i-a contactat pe cei de la Guinness Book of Records în speranţa că va intra în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai înalt transsexual din lume.