Un fost concurent de la „Vocea României” s-a înecat sub privirile soţiei

Tragedie în familia unuia dintre concurenţii concursului “Vocea Romaniei”. Vasile Seserman, tânărul sucevean care a interpretat “Hotel California”, a murit înecat după a fost prins de furtună în timp ce înota în lacul Lipoveni.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 09:14
Un fost concurent de la „Vocea României” s-a înecat sub privirile soţiei

Scena terifiantă a avut loc luni seara, când un grup de prieteni ieşise la iarbă verde pe malul iazului Lipoveni, de la marginea oraşului Suceava, scrie cancan.ro.

Potrivit martorilor, doi tineri, Adi Serbiuc, în vârstă de 31 de ani, şi Vasile Seserman, de 25 de ani, au ieşit pe iaz cu o barcă pneumatică.

La un moment dat, s-au aruncat în apă să se răcorească.

În cateva minute, cerul s-a întunecat şi vântul a început să sufle cu putere, îndepărtând barca de ei. Cei doi au început să strige după ajutor, iar câţiva prieteni au sărit în apă după ei. Din pacate, curenţii au fost prea puternici, iar cei doi tineri au fost înghiţiţi de ape.

Trupurile neînsufleţite au fost găsite marţi, în jurul orei 11.00, cu ajutorul a trei scafandri. În zona în care s-au înecat, apa avea şapte metri adâncime.

La toată scena au asistat şi soţiile celor doi. Distruse de durere, ele au intrat în stare de şoc şi cu greu au putut fi luate de pe malul iazului.