Un fost membru al trupei Axxa este în doliu. Fetiţa lui a murit

Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa trece prin momente cumplite.Fiica lui de doar zece ani a murit în noaptea de miercuri spre joi. Anunţul trist a fost făcut chiar de fratele artistului.

24 nov. 2016, 19:58
Un fost membru al trupei Axxa este în doliu. Fetiţa lui a murit

Tragica veste a fost făcută publică pe pagina de Facebook a fratelui artistului, Gabi. Micuța Ioana Emily Hope (Speranță în limba engleză n.r.) a fost lovită de o afecțiune gravă.

„Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, nepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență. Drum bun, sufletul meu de îngeraș”, a fost mesajul scris de Gabi Onilă pe rețeaua socială.

Mihai Onilă a renunțat la trupa AXXA, trupă din care făcea parte şi Dinu Maxer, iar acum se ocupă de un alt domeniu, cel spiritual, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu, după cum spunea chiar el. S-a făcut vindecător.

„Din momentul în care soţia mea, Adriana, a rămas însărcinată, am intrat pe făgaşul acesta. Oamenii vin la mine cu tot felul de boli şi îi vindec. Au fost peste 200 de oameni cu depresii, şi au plecat sănătoşi. O femeie a venit cu cancer la limbă. Doctorii nu i-au dat şanse. Nu mâncase, nu băuse, nu putea să înghită. Eu i-am făcut reabilitare şi tratamente energetice, iar după două luni s-a însănătoşit”, a declarat solistul, pentru Click!, în urmă cu trei ani.

Mihai, soția lui și fiica lor s-au mutat de ceva vreme în Belgia, acolo unde s-a și întâmplat nenorocirea.

Citeşte şi Deea şi Dinu Maxer au făcut ANUNŢUL. Când vine al doilea COPIL