Un fotbalist celebru s-a căsătorit cu nepoata fostei soţii. Femeia, în stare de şoc: „Minciunile și trădarea sunt ca niște cuțite”

Un fotbalist celebru s-a căsătorit cu nepoata fostei soţii. Cazul a făcut înconjurul lumii, după ce Hulk, jucătorul lui Atletico Mineiro, a anunţat că tânăra Camila Angelo îi va dărui un copil. Sportivul a divorţat de Iran Angelo de Souza în 2019 şi are trei copii cu ea.

21 oct. 2021, 19:53

Un fotbalist celebru s-a căsătorit cu nepoata fostei soţii. Femeia a fost în stare de şoc când a aflat întreaga poveste şi a postat un mesaj pe Instagram, acolo unde are 500.000 de urmăritori . Fanii i-au trimis sute de mesaje de încurajare.

Minciunile și trădarea sunt ca niște cuțite. Taie în carne, ne fac să sângerăm și să murim, puțin, pe interior. Dar pentru cei care îl au pe Dumnezeu alături, această moarte poate avea și rolul unei noi nașteri.

Renasc cu fiecare dezamăgire, cu fiecare minciună descoperită. Iisus m-a făcut mai puternică. Mulțumesc, Doamne, pentru o nouă eliberare.

Mă trezesc şi mă duc la somn fără să pot înţelege de ce mi s-a întâmplat aşa ceva. Durerea este foarte mare, uneori cred că îmi va smulge inima. Pentru mine era ca o fiică (n.r. noua soţie a lui Hulk).

I-am dat totul, acestei fete, de când a venit pe lume. Mi-am sacrificat de atâtea ori visele pentru a i le face pe ale ei să devină realitate. Şi aici nu vorbesc doar despre bunuri materiale, pentru că este uşor de dat când ai bani, ci mă refer la dragoste, afecţiune, atenţie, respect. Totul!

 Ştia slăbiciunile mele, durerile şi temerile mele. A avut parte de dragostea mea necondiţionată. Tot ceea ce îmi spunea era bun, corect şi etic. Era perfectă, dar Doamne, cât de mult m-am înşelat. Totul mi s-a întâmplat pentru că am iubit-o prea mult şi am avut încredere în ea, a fost reacția avută de Iran Angelo.

Citeşte şi: Amanta lui Reghecampf, party în Dubai cu devoratoarea de fotbaliști a Serbiei. Bomba-sexy care a spart casa unui star de la Real Madrid FOTO

Un fotbalist celebru s-a căsătorit cu nepoata fostei soţii

Atacantul care a impresionat în naţionala Braziliei a dezvăluit că va avea cel de-al patrulea său copil. Hulk s-a căsătorit cu Camila Angelo, cea care este nepoata fostei sale soţii.

„Astăzi, cu o inimă plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu, vin să vă împărtăşesc că, pentru a patra oară, sunt binecuvântat cu un copil. Sunt atât de fericit şi nu pot decât să îi mulţumesc lui Dumnezeu.

Aşteptăm deja cu nerăbdare să te primim, copilule, şi să te iubim necondiţionat. Să fii sănătos„, a reacţionat Hulk pe reţelele sociale.


loading...