Un fotbalist de doar 21 de ani a murit de cancer la ficat. Abia câştigase campionatul

Willy Braciano Ta Bi, un tânăr jucător ivorian al echipei italiene Atalanta, a decedat la vârsta de 21 de ani, din cauza unui cancer de ficat.

24 feb. 2021, 12:32
Un fotbalist de doar 21 de ani a murit de cancer la ficat. Abia câştigase campionatul

Un fotbalist de doar 21 de ani a murit de cancer la ficat. Willy Braciano Ta Bi a ajuns în Italia în ianuarie 2019, când a fost legitimat de Atalanta. În acelaşi an, a fost împrumutat pentru scurt timp la Pescara. Willy evolua pe poziția de mijlocaș defensiv și a fost adus de Atalanta din țara sa natală, de la ASEC Mimosas.

Un fotbalist de doar 21 de ani a murit de cancer la ficat

În sezonul 2018/2019, când evolua pentru echipa Primavera de la Atalanta, Willy Braciano Ta Bi a câștigat titlul de campion în Italia. „Împărtăşim cu profundă emoţie durerea membrilor familiei pentru moartea prematură a lui Willy Braciano Ta Bi. Campion al Italiei cu echipa Primavera în 2019, el şi-a văzut visul sfârşind prea curând… Ciao, Willy, odihneşte-te în pace!”, a scris clubul din Bergamo, pe reţelele de socializare.

Un campion mondial a murit din cauza Covid-19. A fost internat încă din decembrie 2020

Recent, Leopoldo Jacinto Luque, autor a 22 de goluri în 45 de selecţii la echipa naţională, a marcat patru goluri la prima Cupă Mondială câştigată de Argentina, a murit. Fostul jucător al echipelor River Plate şi Union Santa Fe fusese spitalizat la Mendoza, oraş de la poalele Anzilor din vestul ţării, după ce se infectase cu coronavirus.

 

Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19. Dona Miguelina avea 71 de ani