ROMANIA – GERMANIA 2019. Un fotbalist poartă cu el eşarfa bunicii care a murit acum 6 luni. Povestea emoţionantă a lui Andrei Ciobanu

ROMANIA - GERMANIA 2019.  Andrei Ciobanu, de la Viitorul Constanţa, se află în locul echipei antrenate de Mirel Rădoi, care s-a calificat în semifinalele EURO 2019, urmând să joace joi, împotriva Germaniei. Zilele trecute, în Italia, Ciobanu a fost subiectul unui reportaj realizat de FRF în camera sa de hotel.

26 iun. 2019, 09:18
ROMANIA – GERMANIA 2019. Un fotbalist poartă cu el eşarfa bunicii care a murit acum 6 luni. Povestea emoţionantă a lui Andrei Ciobanu

ROMANIA – GERMANIA 2019. La un moment dat, Ciobanu a fost întrebat ce lucru a adus cu el din România, scrie gsp.ro. „Eşarfa bunicii. O port cu mine, să îmi poarte noroc. Bunica e cea care m-a crescut de mic, a murit acum 6 luni”, a spus Ciobanu.

ROMANIA U21 GERMANIA U21 TVR LIVE STREAM VIDEO ONLINE în semifinalele Euro 2019

La finalul lui 2018, Ciobanu a marcat un gol într-un amical cu Belgia. Condusă la două goluri pe final, România a revenit și a egalat prin golul fotbalistului de la Viitorul. Care i-a dedicat golul bunicii sale, una dintre persoanele care l-au crescut. Aceasta se stinsese de scurtă vreme, iar Ciobanu primise vestea imediat după finalul unui meci disputat la Iași.

Se ştie că un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii. Ciobanu a povestit şi sacrificiile pe care le-a făcut în copilarie pentru a deveni fotbalist: „În fiecare zi plecam de dimineață, devreme, pentru a ajunge la 7 la antrenament în Vaslui, eu fiind din Bârlad. Apoi, după antrenament, fugeam repede să prind autobuzul sau microbuzul pentru că la 1 și jumătate începeam școala la Bârlad. Asta făceam zilnic”.