Un fotbalist îl atacă dur pe Cornel Dinu: Să-şi vadă de fetişurile lui! Să nu sufere de complexul Oedip

După meciul Dinamo - CSU Craiova 1-0, fostul mare internaţional Cornel Dinu l-a desfiinţat pe jucătorul oaspeţilor, Silviu Izvoranu, în cadrul emisiunii "Minutul 91", de la Dolce Sport.

22 iul. 2015, 14:49
Un fotbalist îl atacă dur pe Cornel Dinu: Să-şi vadă de fetişurile lui! Să nu sufere de complexul Oedip

Să nu uităm de acest Izvoranu, care este o întrebare dacă într-adevăr este fotbalist. Este părerea mea şi sunt destul de dur. Turnul asta, care se numeşte Izvoranu, nu ştiu dacă a făcut marcaj în viaţa lui” au fost cuvintele rostite de Cornel Dinu.

Jucătorul Craiovei nu i-a rămas dator şi, în urmă cu puţin timp, a trimis un mesaj dur, prin intermediul Dolce Sport. „Îi mulţumesc domnului Dinu pentru „analiza” pe care mi-a făcut-o după meciul cu Dinamo!!! În primul rând, nu e în măsură să-şi dea cu părerea asupra jocului, eu am antrenor, şi nu unul, chiar doi.

Citeşte şi Cornel Dinu îl atacă dur pe Tamaş: „Va ajunge o dramă socială”

Dânsul ar fi mai bine să-şi vadă de fetişurile lui, îmbătrâneşte şi nu o face chiar frumos. Să nu sufere de complexul Oedip!!! Îl respectăm cândva pe acest „distins” om, până prin 2008, când, după o discuţie între 4 ochi, am constat că el e pătat şi la propriu, şi la figurat!!!” este mesajul lui Silviu Izvoranu.