Un fotbalist în vârstă de 21 de ani a murit în timpul unui meci

Tragedie pe stadion. Un fotbalist ivorian în vârstă de doar 21 de ani a murit chiar pe teren. Tânărul activa în prima divizie a țării sale și la un moment dat în timpul partidei s-a prăbușit pe teren. Medicii au constatat ca fotbalistul a facut stop cardiac si i-au acordat primul ajutor. Imediat a fost transportat la spital însa nu a mai putut fi salvat.

06 mart. 2023, 14:12
Un fotbalist în vârstă de 21 de ani a murit în timpul unui meci

Fotbalistul Moustapha Sylla, în vârstă de 21 de ani, din Coasta de Fildeș, a murit după ce a căzut pe teren. Tânărul fotbalist juca un meci din prima divizie, a anunțat clubul său Racing d’Abidjan.

Citește și: Și Helmuth Duckadam a fost umilit la FCSB precum Leo Strizu. Episodul pe care „Eroul de la Sevilla” nu-l poate uita

„Apărătorul nostru Moustapha Sylla a decedat în această seară, după ce i-a  venit rău pe teren în timpul meciului RCA vs Sol FC”, se arată într-un comunicat al clubului.

Citește și: Vis împlinit pentru un copil sirian din zona devastată de cutremure. Și-a întâlnit idolul. Cum a reacționat când a apărut Cristiano Ronaldo

Medicii au constatat ca fotbalistul a facut stop cardiac si i-au acordat primul ajutor, apoi au plecat spre spital. Pe drum, fotbalistul a murit.

„În timpul transportului la spital, Moustapha a decedat. El a sosit la club în septembrie anul trecut și avea doar 21 de ani”, a spus președintele clubului, Logossina Cisse, citat de L’Equipe..