Un gardian al Penitenciarului Galaţi, prins în flagrant în timp ce lua mită

Un angajat al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Galaţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, după ce a fost prins, în flagrant, în timp ce lua mită 500 euro de la unul dintre deţinuţi.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 15:04
Un gardian al Penitenciarului Galaţi, prins în flagrant în timp ce lua mită

Gardianul a fost prins în timp ce lua 500 euro de la unul dintre deţinuţi. În schimbul banilor, acesta ar fi trebuit să-l ajute pe bărbatul condamnat pentru crimă. Din regimul închis, ar fi trebuit să faciliteze schimbarea în regim semideschis ca acesta să poată ieşi la muncă. Gardianul a fost reţinut şi este cercetat pentru trafic de influenţă, potrivit România TV.

Citeşte şi Clipe de groază petrecute în Galaţi. O femeie şi-a ucis soţul cu mai multe lovituri de cuţit VIDEO

Gardianul în vârstă de 47 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, acuzat fiind de trafic de influenţă. Urmează să fie prezentat instanţei, solicitându-se arestarea preventivă a acestuia„, a declarat procurorul Liliana Istrate de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Deţinutul a fost cel care a anunţat autorităţile, iar procurorii au organizat un flagrant. Gardianul va fi prezentat miercuri instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.