Un handbalist implicat în tragedia de la Buzău povesteşte: M-am târât pe sub plafon, sunt tăiat pe spate

Drama în urma căreia trei handbaliști ai echipei CSU Târgoviște au murit duminică seara, lângă Râmnicu Sărat, într-un accident cumplit, a îndoliat mai multe localități din Dâmbovița. Prieteni și colegi ai celor dispăruți le-au adus miercuri un ultim omagiu.

19 nov. 2015, 08:16
Un handbalist implicat în tragedia de la Buzău povesteşte: M-am târât pe sub plafon, sunt tăiat pe spate

Robert Bucă avea 19 ani şi era din Moreni, iar părinţii săi au primit vestea tragică în Spania, acolo unde se aflau la muncă. Colegii săi au mers şi ei să depună flori şi să aprindă lumânări în memoria lui Robert.

Durere fără margini a fost şi în comună Produleşti, localitatea de origine a lui Daniel Bârloagă. Toţi îl descriu ca pe un copil model, care muncea cu ziua în vacanţe pentru a-şi întreţine familia.

Citeşte şi Clipe de groază trăite de un sportiv care a scăpat fără răni din accidentul de pe DN2: Toţi urlau, ţipau…

Eram pe drum, am oprit două minute pe banda de urgenţă. Chiar când şoferul a închis uşa s-a auzit o bubuitură puternică, s-au spart geamurile… Eu am ieşit ultimul dintre cei care am trăit, m-am chinuit, m-am târât sub plafon, sunt pe spate tăiat, dar am ieşit până la urmă. Probabil se va anula tot sezonul la noi, pentru că domnul antrenor e în stare gravă, în comă din câte am înţeles„, a povestit pentru Dolce Sport unul dintre sportivii implicaţi în accident, Adrian Biolan.

Moartea celor trei i-a unit pe toţi sportivii din Târgovişte. La Sala Sporturilor s-a ţinut un moment de reculegere în memoria celor care au pierit în tragicul eveniment. Au participat cele două echipe de baschet şi volei feminin ale clubului sportiv din oraş.

Click aici pentru a vedea mărturia lui Adrian Biolan