Un hoţ a adormit în casa pe care o jefuia după ce a băut vodka din frigider

Hoţia şi băutura nu prea fac casă bună, după cum a descoperit recent un rus, împătimit al băuturii. Autorităţile spun că hoţul, un bărbat neidentificat din Tajikistan, era în mijlocul acţiunii de a jefui o casă în apropiere de Moscova, dar a văzut o sticlă de vodkă şi nu a putut rezista tentaţiei.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 19:48
Un hoţ a adormit în casa pe care o jefuia după ce a băut vodka din frigider

Se pare că decizia de a bea nu a fost cea mai înţeleaptă, pentru că, după câteva pahare zdravene, bărbatul a adormit pe pat şi sforăia în linişte când proprietarii s-au întors în locuinţă. El furase mai multe obiecte din casă, inclusiv mâncare, dar nu a mai apucat să fugă cu prada.

Poliţiştii l-au găsit în aceeaşi poziţie atunci când au răspuns la apelul cuplului care deţinea locuinţa. Hoţul ar putea avea mult timp pentru somn de acum încolo, el riscând 10 ani în închisoare, potrivit HuffingtonPost.

Alcoolul a jucat un rol nefast şi luna trecută, când doi hoţi în stare de ebrietate au încercat să fure un bloc de 30 de kilograme de carne congelată de la o shaormerie din Scoţia, dar unul dintre ei şi l-a scăpat pe picior, necesitând atenţie medicală de urgenţă.