Un hoţ a adormit în timp ce jefuia un magazin, în Broşteni

Un tânăr sucevean care intrase la furat într-un magazin de materiale de construcţie a fost găsit, duminică dimineaţă, dormind într-un scaun din magazin, după tejghea.

RomaniaTV.net
04 dec. 2011, 12:50
Un hoţ a adormit în timp ce jefuia un magazin, în Broşteni

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un echipaj mixt format dintr-un poliţist şi un jandarm, care patrula, duminică dimineaţă, în oraşul Broşteni, a fost sesizat de gestionarul unui magazin de materiale de construcţii că în incintă se află un bărbat care doarme pe un scaun din spatele tejghelei.

Patrula însoţită de gestionarul magazinului şi un martor asistent au pătruns în interiorul magazinului, unde au găsit un tânăr în vârstă de 23 de ani, recidivist, din oraşul Broşteni, care era în stare de ebrietate.

În urma controlului corporal asupra acestuia, s-a constatat că el furase din sertarul casei de marcat suma de 166 lei, iar de pe tejgheaua de lângă casa de marcat un telefon mobil.

Din cercetări a reieşit că tânărul a intrat mai întâi într-o magazie de materiale de construcţii prin îndepărtarea unor coli de rigips şi a pătruns apoi în interiorul magazinului, el cunoscând topografia magazinului întrucât cu mai mult timp în urmă lucrase ca ziler la magazinul respectiv.