Un hoţ român a rănit un poliţist elveţian când încerca să fugă

Publicat: Duminică, 21 Aprilie 2013 14:32 // Actualizat: Duminică, 21 Aprilie 2013 14:32 // Sursa: RTV.net

Un român care spărsese o maşină în Berna şi furase din ea un rucsac, a fost prins de forţele de ordine din Elveţia după ce, încerând să fugă a rănit un poliţist, relatează duminică publicaţia Tribune de Geneve.

Bărbatul a fost observat de poliţie, vineri seară, la Berna, uitându-se insistent la maşinile parcate. Considerând că are un comportament suspect, poliţiştii l-au urmărit. Până târziu, bărbatul a străbătut mai multe străzi, având aceeaşi ocupaţie. În cele din urmă, s-a oprit lângă o maşină, s-a asigurat că nu este nimeni prin preajmă şi a spart geamul autoturismului, din care a luat un rucsac.

A plecat, iar poliţiştii au avut o primă tentativă de arestare. Bărbatul a reuşit să fugă sărind peste capota maşinii poliţiei şi trântind portiera în faţa şoferului care tocmai ieşea. Poliţistul s-a ales cu răni la gură şi un dinte spart. Ulterior, infractorul a fost reţinut de poliţie.

Născut în România în 1975, bărbatul a recunoscut la poliţie 'furtul genţii, dar a spus că nu ştie cum l-a putut răni pe poliţist', precizează comunicatul poliţiei. În privinţa banilor găsiţi la el, a susţinut că i-a primit de la necunoscuţi. Potrivit lui, doarme de două luni într-un parc public şi că vrea să se întoarcă în ţară. El se află deocamdată la dispoziţia Ministerului Public, încheie ziarul elveţian.

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
hot roman Elvetia politist ranit de roman
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 apr 15:44
Votează email 0 email
...Elveţia după ce, încerând să fugă a rănit un poliţist, relatează duminică publicaţia Tribune de Geneve. Citește mai departe… link to unique: ...
21 apr 14:42
...deocamdată la dispoziţia Ministerului Public, încheie ziarul elveţian.   Source Article from http://www.rtv.net/un-hot-roman-a-ranit-un-politist-elvetian-cand-incerca-sa-fuga_76638.html ...
1
EUR
4.7509
RON
23 Mar
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H