Un imigrant sirian a fost înjunghiat mortal în centrul Sofiei. Atacatorii sunt doi conaţionali

Un imigrant sirian a fost ucis duminică în zona centrală a capitalei bulgare Sofia, aparent de alți doi cetățeni sirieni.

14 sept. 2015, 07:04
Un imigrant sirian a fost înjunghiat mortal în centrul Sofiei. Atacatorii sunt doi conaţionali

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost urmărit de doi bărbați, care l-au atacat și înjunghiat de mai multe ori. Din cauza rănilor grave, victima a murit înainte de sosirea echipelor medicale de urgență, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Miniştrii de Interne din Uniunea Europeană discută cotele de refugiaţi impuse de Comisia Europeană

La câteva minute după atac, poliția a găsit alți doi bărbați răniți în zonă, de asemenea cetățeni sirieni și aparent frați, care au fost transportați la spital. Conform Ministerului de Interne, crima a fost comisă de unul din acești doi bărbați în urma unei dispute, în care au atacat victima și au înjunghiat-o mortal.

Potrivit unor martori din zonă, citați de postul național de radio, toți cei trei bărbați implicați în incident erau traficanți de persoane, informație neconfirmată încă de poliție. Cei trei bărbați aveau cu toții, de câțiva ani, rezidență permanentă în Bulgaria. Incidentul s-a produs într-o zonă în care locuiesc de decenii numeroși imigranți din Orientul Mijlociu și Nordul Africii. Procuratura a deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Criza imigranţilor: Oraşul Munchen a ajuns la limita capacităţii sale de primire, avertizează poliţia germană