Un imobil s-a prăbuşit în oraşul indian Mumbai. Un mort şi 100 de persoane dispărute

O clădire cu 5 etaje din Mumbai s-a prăbuşit vineri , din cauze neprecizate încă. Aproximativ o sută de persoane sunt date dispărute.

RomaniaTV.net
27 sept. 2013, 05:52
Un imobil s-a prăbuşit în oraşul indian Mumbai. Un mort şi 100 de persoane dispărute

Un imobil de cinci etaje s-a prăbuşit vineri la Mumbai, capitala economică a Indiei, iar circa 20 de persoane sunt date dispărute, a precizat o oficialitate a oraşului, potrivit AFP citată de Agerpres. Între 20 şi 24 de persoane se află sub dărâmături, a precizat oficialul, revenind apoi cu actualizarea numărului celor prinşi sub dărâmături, la aproximativ 100 de persoane.

Potrivit locuitorilor din cartier, situat în estul oraşului Mumbai, aproximativ 60 de persoane locuiesc în imobil, care se află în proprietatea autorităţilor municipale. Potrivit însă surselor din cadrul echipelor de salvare, sub dărâmături ar pute fi prinse aproximativ 100 de persoane.

Incidentul s-a produs vineri dimineaţa, la ora locală 6:25. Patru ambulanţe şi 12 maşini de pompieri au venit la faţa locului,pentru operaţiuni de salvare, potrivit canalului de televiziune NDTV. Până în prezent, opt persoane au fost scoase în viaţă de sub dărâmături, patru dintre acestea fiind transportate la spital.