Un important lider PDL şi-a părăsit logodnica înainte de nuntă şi s-a întors la fosta SOŢIE FOTO

Liviu Negoiţă şi-a părăsit logodnica pentru a se întoarce la fosta soţie. Surse apropiate cuplului spun că liderul PDL s-ar fi întors la prima dragoste din motive financiare. Mai mult, se pare că parlamentarul a ajuns de mai multe ori la doctor în ultimaperioadă din cauza atacurilor de panică.

11 nov. 2013, 13:28

Politicianul şi-a părăsit logodnica înainte de nuntă, şi s-a întors la fosta soţie. Negoiţă a fost în pragul depresiei şi a trebuit să meargă de mai multe ori la cabinetul medical. Ba chiar a ajuns şi la mănăstire, unde s-a rugat impreună cu fosta soţie. Tânăra pe care a părăsit-o nu se da insă bătută şi poartă încă inelul de logodnă, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi Liviu Negoiţă (PDL): Nu am demis niciun preşedinte de organizaţie locală PDL din Dâmboviţa

Liviu Negoiţă se confruntă cu cea mai grea provocare din viaţa sa, fiind nevoit să aleagă între două femei. După ce stabilise in detaliu nunta cu logodnica sa Alexandra, parlamentarul a părăsit-o şi s-a întors la fosta soţie. Surse apropiate cuplului au declarat că motivele întoarcerii sunt de ordin financiar. Şi asta pentru că după divorţ, Liviu Negoiţă a rămas fără mai multe firme pe care le trecuse pe numele soţiei.

Citeşte şi Negoiţă: Nu exclud intrarea în competiţia internă a PDL pentru Preşedinţie

Totuşi, decizia nu a fost una uşoară şi liderul PDL a apelat la ajutorul medicilor pentru a depăşi momentul, fiind diagnosticat cu depresie. În urmă cu câteva zile, Liviu Negoiţă a mers la o mănăstire alături de Carmen Bichiş, fosta soţie. Reculegerea a durat mai mult de o oră. În tot acest timp, logodnica Alexandra, părăsită înainte de a ajunge în faţa altarului, nu se dă bătută. La mai mult de două săptămâni de la despărţire, ea poartă încă inelul de logodnă şi verigheta, primite de la Liviu Negoiţă.