Tragedia momentului. Un important om de afaceri a murit într-un accident petrecut în Prahova!

Accident cumplit în Prahova. Un important om de afaceri a murit în ceea ce pare a fi un accident rutier! Bărbatul a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

08 dec. 2021, 21:40
Tragedia momentului. Un important om de afaceri a murit într-un accident petrecut în Prahova!

Un important om de afaceri a murit într-un accident petrecut în Prahova! Florin Abagiu, avea doar 65 de ani și era proprietarul bazei sportive și al complexului de agrement Seva, dar și al fabricii de mezeluri Fil Sam. Acesta a murit, miercuri 8 decembrie, într-un accident rutier petrecut pe un drum județean din Prahova.

Tragedia momentului. Un important om de afaceri a murit într-un accident petrecut în Prahova!

Afaceristul, aflat la volanul unui autoturism puternic (Audi Q7), a pierdut controlul mașinii și a intrat cu viteză într-un pom. Impactul i-a fost fatal, acesta fiind găsit decedat de către echipajele de intervenție.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a petrecut pe DJ 144, în comuna Ariceștii Rahtivani, sat Nedelea. Poliția a confirmat faptul că șoferul a fost declarat decedat de către echipajul medical de la SMURD.

Accident grav în Iaşi. Un tânăr de 19 ani s-a răsturnat cu un BMW, după ce a intrat pe contrasens

Accident grav în Iaşi. Un tânăr de doar 19 ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce s-a răsturnat cu autoturismul său, un BMW seria 7. A apăsat prea mult pedala de accelerație și a pătruns pe contrasens, apoi s-a izbit frontal de un autoturism care era condus regulamentar. În data de 5 decembrie, un tânăr de bani gata, Belmondo Turcu, în vârstă de 19 ani, a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa, dar şi pe a altor persoane. A profitat de bolidul său de lux, cu sute de cai putere, şi a accelerat mai mult decât era permis.

La scurt timp, Belmondo a intrat pe contrasens şi nu a mai putut stăpâni volanul, izbindu-se într-un alt autoturism, care conducea regulamentar. BMW-ul său a fost făcut praf şi mai multe persoane au fost rănite. Doar o minune a făcut ca acestea să scape cu viață.

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal în urma accidentului rutier ce ar fi putut avea urmări grave.

Citește și: Accident înfiorător în Sibiu, pe drumul dintre Rășinari și Păltiniș. Doi oameni au murit după ce o maşină s-a ciocnit cu un autobuz VIDEO