Un instructor auto din Baia Mare a murit într-un grav accident rutier VIDEO

Un motociclist din Baia Mare şi-a pierdut viaţa după ce s-a izbit violent de parapeţii de pe marginea drumului. Medicii veniţi la faţa locului l-au resuscitat minute în şir, dar fără rezultat. Ca o ironie a sorţii, bărbatul era un foarte bun instructor auto.

02 aug. 2013, 05:35
Un instructor auto din Baia Mare a murit într-un grav accident rutier VIDEO

Tragedia a avut loc pe Drumul Naţional 1C, în Pasul Mesteacăn. Motocilistul, în vârstă de aproximativ 35 de ani, se întorcea cu câţiva prieteni către casă, când a derapat într-o curbă, a pierdut controlul motocicletei şi s-a izbit în plin de parapeţii de pe marginea drumului, potrivit România TV.

„Într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată ca atare, respectivul motociclist nu reduce viteza, intră în derapaj şi se izbeşte violent de parapetul care mărgineşte partea carosabilă”, a declarat comisarul şef Mihai Ilieş.

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit. El nu a mai putut fi salvat de medicii veniţi la faţa locului. „Am găsit o victimă în stop cardio-respirator, cu manevrele de resuscitare în curs de resuscitare, instituite de colegii noştri. Din păcate, după de 30 de minute de resucitare am fost nevoiţi să declarăm decesul”, a declarat paramedicul SMURD Remus Mitre.

Motocilistul decedat în accident era un cunoscut instructor auto din Baia Mare.