Un interlop celebru s-a sinucis de frica puşcăriei

Un celebru interlop din Constanţa s-a sinucis de frica puşcăriei. Iulian Ursoi, campion mondial la kickboxing, a fost găsit spânzurat în curtea casei sale din Eforie Nord. Interlopul era cercetat sub control judiciar şi risca să ajungă după gratii.

21 sept. 2016, 05:17
Un interlop celebru s-a sinucis de frica puşcăriei

Iulian Ursoi era urmărit de problemele cu legea încă de acum câţiva ani. Era cercetat sub control judiciar după ce şi-ar fi bătut fosta iubită cu bestialitate şi a ameninţat-o cu moartea. Miercuri, bărbatul urma să afle dacă intră în închisoare.

Interlopul a fost găsit spânzurat în curtea casei sale de către un prieten. Acesta a sunat de urgenţă la 112. Un bilet de adio a fost găsit lângă trupul neînsufleţit. În scurt timp, zeci de alţi interlopi şi prieteni au făcut pelerinaj la casa bărbatului. Nimănui nu-i vine să creadă că omul care băga altădată spaima în oameni a recurs la acest gest extrem.

Prietenii susţin că el şi-a plănuit gestul extrem în detaliu. De curând, la o petrecere, şi-a luat rămas bun de la toţi apropiaţii parcă ştiind că îi va vedea pentru ultima dată.

Campionul mondial la kickboking a mai fost condamnat şi acum câţiva ani la închisoare cu suspendare, după ce a bătut un bărbat până l-a băgat în spital.

În 2012, bărbatul a snopit în bătaie o poliţistă şi pe familia acesteia. În încăierare a fost implicat şi un bebeluş de numai o lună şi jumătate.

Iulian Uroi era tatăl a doi copii.

Citeşte şi Interlopul care a bătut o salvamontistă se pune cu Poliţia. Gestul sfidător făcut de individ