Alertă la nivel înalt. Un jandarm de la centrala Cernavodă, găsit împuşcat în cap! Parchetul a declanşat o anchetă

Alertă la nivel înalt, luni dimineaţă. Un jandarm de la Centrala Nucleară Cernavodă a încercat să-și pună capăt zilelor şi s-a împuşcat în cap. Acesta se afla în timpul serviciului și ar fi folosit armamentul din dotare pentru a-și lua viața.

09 mart. 2021, 12:19
Alertă la nivel înalt. Un jandarm de la centrala Cernavodă, găsit împuşcat în cap! Parchetul a declanşat o anchetă

Un jandarm de la centrala Cernavodă, la un pas de sinucidere. Update: Jandarmeria a dezvăluit că Parchetul a declanşat o anchetă la Centrala Nucleară de la Cernavodă, potrivit unui comunicat remis de instituţie.

UPDATE: Conform ISU Dobrogea, pacientul este în comă. El a fost intubat de medicul de la elicopterul SMURD şi urmează să fie transportat la spital.

Din fericire, medicii au intervenit de urgenţă şi au reuşit să îi salveze viaţa omului.

Alertă la nivel înalt. Un jandarm de la centrala Cernavodă, la un pas de sinucidere!

Nicolae Dan, purtătorul de cuvânt al Unității Speciale de Jandarmi a venit cu precizări, la Antena 3.

„Avem un incident la nivelul Unității Speciale. Este vorba de o posibilă tentativă de suicid. Colegul nostru era de serviciu, nu a prezentat niciun fel de indiciu că ar fi urmat o asemenea tragedie. I s-a acordat primul ajutor, a fost ridicat de serviciul de ambulanță și a plecat către o unitate medicală. Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenție, iar la un moment dat s-a izolat într-o cameră. Acolo s-a întâmplat. “, a spus Nicolae Dan.

Un incident similar a avut loc în urmă cu o săptămână. Un tânăr de 23 de ani s-a trezit în plină noapte și a fugit de acasă, gol pușcă. A intrat apoi într-un bloc vecin și s-a aruncat de la etajul 6.

Un tânăr de 23 de ani s-a trezit în plină noapte și a fugit de acasă, gol pușcă. A intrat apoi într-un bloc vecin și s-a aruncat de la etajul 6. Tânărul a ajuns până la un bloc de pe bulevardul Dâmbovița, a intrat în scară și a urcat la etajul 6. A forțat ușa de la intrarea în spălătorie și s-a aruncat în gol.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Polițiștii timișoreni au început acum o anchetă și încearcă să afle cum a ajuns tânărul să se sinucidă.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, arestat preventiv pentru omor, a fost găsit spânzurat, joi, în camera de arest a IPJ Satu Mare.

„În cursul acestei zile, la orele 13,25, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest al IPJ Satu Mare au identificat, în camera de arest, un bărbat, de 30 de ani, spânzurat”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale care efectuează verificări în cauză, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Potrivit sursei citate, bărbatul se afla în arest preventiv din 11 decembrie 2020, el fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Citeşte şi: Un bărbat din Iaşi s-a sinucis după ce a aflat că fiica lui de 15 ani a rămas gravidă