Un bărbat s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Iaşi. Soţia: s-a trezit, s-a ridicat din pat şi a sărit pe fereastră

Un bătrân s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Iaşi. Martoră la tragedie a fost soţia acestuia, care le-a spus poliţiştilor că bărbatul său s-a trezit, s-a ridicat din pat, a mers la fereastră şi s-a aruncat.

04 mart. 2021, 13:00
Un bărbat s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Iaşi. Soţia: s-a trezit, s-a ridicat din pat şi a sărit pe fereastră

Poliţişti şi echipaje de prim ajutor au intervenit de urgenţă în zona Nicolina, din Iaşi, după ce un bărbat în vârstă de 66 de ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Conform BZI.ro, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii, după ce au stat de vorbă cu soția bărbatului care a căzut.

Femeia le-a spus anchetatorilor că acesta era cunoscut cu probleme de sănătate. Confom acesteia, bărbatul pur și simplu s-a trezit, s-a ridicat din pat și a sărit pe fereastră.

 

O femeie a căzut de la înălţime în Cluj, în stare gravă

O autospeciala și un echipaj SMURD au fost alertate miercuri în jurul orei 12.30 pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzută de la etaj. Este vorba despre o femeie care se află în stare gravă.

Echipe de salvatori au intervenit miercuri în jurul prânzului în Cluj-Napoca pentru a acorda asistenţă unei persoane care căzuse de la înălţime. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani. Evenimentul s-a produs pe pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoc, la un bloc cu patru etaje.

Femeia căzută prezenta multiple traumatisme și îşi pierduse starea de conștiință. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență și a transportat-o la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

„În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiință. Femeii, în vârstă de cca 40 de ani, i s-a acordat asistență medicală de urgență de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Starea generală a acesteia, conform evaluării primare de la fața locului, era critică”, a transmis ISU Cluj.

Citeşte şi: O femeie s-a aruncat de la etajul patru. Gest extrem făcut din cauza stresului de la serviciu

De asemenea, un tânăr de 23 de ani s-a aruncat noaptea trecută de la etajul 6 al unui bloc din Timişoara. Tânărul de 23 de ani locuia împreună cu un prieten pe strada Ioan Barac din Timișoara. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 4, s-a trezit având un comportament ciudat și a fugit de acasă, complet dezbrăcat, le-a povestit prietenul său polițiștilor.

Tânărul a ajuns până la un bloc de pe bulevardul Dâmbovița, a intrat în scară și a urcat la etajul 6. A forțat ușa de la intrarea în spălătorie și s-a aruncat în gol.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Polițiștii timișoreni au început acum o anchetă și încearcă să afle cum a ajuns tânărul să se sinucidă.

Citeşte şi: Bebeluș de cinci luni MORT după ce un sinucigaș s-a aruncat de la etajul 17 și a căzut peste el