Un jucător de tenis, în stare gravă după ce a căzut de la etajul 4. Este fiul lui Serghei Bubka

Jucătorul ucrainean de tenis Serghei Bubka jr (nr. 186 ATP), fiulul celebrului recordman la săritura cu prăjina, a supravieţuit miraculos unei căderi de la etajul 4 al unui imobil din Paris, însă a suferit multiple fracturi şi a fost internat în stare gravă la spital.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 20:39
Un jucător de tenis, în stare gravă după ce a căzut de la etajul 4. Este fiul lui Serghei Bubka

Tenismanul ucrainean Serghei Bubka jr, fiul fostului atlet Serghei Bubka, a căzut de la etajul 4 al unui imobil din Paris şi se află internat în stare gravă. Pompierii parizieni au precizat că Bubka, în vârstă de 25 de ani, a suferit multiple fracturi şi se află în stare gravă.

Potrivit pompierilor, incidentul a avut loc la ora locală 06.45 (07.45 ora României), pe strada Camoëns, din arondismentul XVI, iar Serghei Bubka se afla în apartamentul unui prieten după o petrecere. Conform unor surse din poliţie, tenismanul s-a trezit blocat în baie, a ieşit pe fereastră şi a încercat să ajungă în camera alăturată prin exterior când a alunecat şi a căzut.

Tânărul este iubitul liderei mondiale în tenisul feminin, Victoria Azarenka.

Serghei Bubka, tatăl celui accidentat, este o figură emblematică în istoria atletismului. Cunoscut sub numele de „Ucraineanul Zburător”, acesta a fost campion olimpic la săritura cu prăjina la Olimpiada de la Seul (1988) şi sextuplu campion mondial (1983, 1987, 1991, 1993, 1995 şi 1997). De asemenea, deţine încă recordul mondial al disciplinei, 6,14 metri, stabilit la Sestriere (Italia), în 1994.