Un lider PNL anunţă miting împotriva Guvernului tehnocrat: „Nu poate ignora la nesfârşit ce se întâmplă”

Incepe asaltul liberalilor la guvernul tehnocrat. Ales pentru un nou mandat la primăria Timişoara, Nicolae Robu vrea să organizeze un protest faţă de Executivul condus de Dacian Cioloş.

RomaniaTV.net
07 iun. 2016, 11:32
Un lider PNL anunţă miting împotriva Guvernului tehnocrat: „Nu poate ignora la nesfârşit ce se întâmplă”

Nicolae Robu ştie care va fi prima măsură din noul mandat de primar al Timişoarei. Va organiza un miting pentru a  pune presiune pe Guvernul României în problema şoselei de centură de la Timişoara.

„Vom pune presiune și pe guvernul, respectiv guvernele României, să-și facă datoria față de Timișoara și anunț de pe acum că, trecând alegerile și nemaiexistând posibilitatea speculațiilor că am urmări scopuri electorale, vom organiza în curând acel mare miting pentru centura Timișoarei. O să analizez să văd, în câteva săptămâni îl facem. De ce fac asta? Nu pentru că aș fi adeptul rezolvării problemelor prin presiuni din stradă, ci pentru că, din păcate, și actualul guvern procedează ca și precedentele vizavi de Timișoara, ignorând nevoile stringente ale orașului, nerezolvabile în plan local. L-am susțin pe Cioloș și încă îl susțin, dar încep să am îndoieli”, a mai spus Robu pentru tion.ro.

„Oricât de băţos s-ar ţine, guvernul nu poate ignora ce se va întâmpla aici pentru că s-a mers prea departe cu sfidarea Timişoarei”, spune Nicolae Robu.