Un mare FOTBALIST ROMÂN are cancer! Se LUPTĂ cu boala cumplită la o clinică din străinătate

Nae Manea trăieşte o adevărată dramă. Fostul mare fotbalist al Rapidului suferă de cancer la ficat şi timp de aproximativ un an va urma un tratament de specialitate în Franţa. Tratamentele vor costa peste 100.000 de euro. 

09 dec. 2014, 12:41
Un mare FOTBALIST ROMÂN are cancer! Se LUPTĂ cu boala cumplită la o clinică din străinătate

Nae Manea a ajuns la clinica din Nisa la recomandarea lui Mircea Sandu, trecut, la rîndul său, prin astfel de probleme, în urmă cu cinci ani. La centrul medical din Hexagon, Manea a fost supus mai multor şedinţe de chimioterapie.

Nae Manea, bolnav de cancer, trece prin momente cumplite: „A slăbit 20 de kilograme”

Tratamentul anticanceros l-a slăbit extrem de mult pe fostul preşedinte al Rapidului. Acesta a slăbit 20 de kilograme şi trece, în clipa de faţă, prin chinuri de neimaginat. „Este cea mai grea perioadă, cînd acele celule sînt bombardate. I-am oprit chimioterapia şi l-am adus în România. Tata este internat la o clinică din Bucureşti şi este supus unei cure de vitaminizare. Nu avea rost să-l ţinem la Nisa şi să dau acolo 1.600 de euro pe zi. Poate face acest tratament fără probleme şi aici”, a dezvăluit Florin Manea pentru fanatik.ro.

Situaţie dramatică pentru Nae Manea, diagnosticat cu cancer: Va sta un an la pat 

Familia şi apropiaţii trag nădejde că Nicolae Manea nu va fi nevoit să petreacă Crăciunul şi Revelionul în spital. Însă, totul depinde de felul în care organismnul fostului mare fotbalist al Rapidului va răspunde la cura de vitaminizare. “Sper să se simtă mai bine, iar de Săbători să poată să vină acasă. Apoi, din ianuarie, va pleca iar la Nisa, pentru continuarea tratamentului. Sper să se facă bine. Medicii au zis că sînt şanse, dar depinde şi de Dumnezeu. E greu, foarte greu…”, a spus fiul lui Nae Manea pentru FANATIK.