Nae Manea, bolnav de cancer, trece prin momente cumplite: „A slăbit 20 de kilograme”

Florin, fiul legendei rapidiste Nae Manea, vorbeşte despre suferinţa prin care trece tatăl său, care în urmă cu două luni a fost diagnosticat cu cancer. Impresarul povesteşte, cu voce tremurată, despre faptul că părintele său a slăbit 20 de kilograme şi despre preţul foarte ridicat al fiecărei zi de spitalizare.

RomaniaTV.net
27 nov. 2014, 20:12
Nae Manea, bolnav de cancer, trece prin momente cumplite: „A slăbit 20 de kilograme”

Nae Manea trece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu cancer. “La o zi după ce a fost la emisiune, am aflat despre probleme… E cea mai neagră perioadă din viața mea. Simțea niște înțepături în stomac și i-am zis să meargă la un RMN. A doua zi, după ce a făcut, m-a sunat să-mi spună el că am cancer. Nu-mi venea să cred! Eu m-am mișcat repede, că el nu știa ce să mai facă. Am fost la niște specialiști și în Germania, care ne-au dat același diagnostic.

Situaţie dramatică pentru Nae Manea, diagnosticat cu cancer: Va sta un an la pat 

Medicii ne-au recomandat că pentru a începe acest tratament este nevoie de biopsie și am mers imediat la Nisa, la propunerea lui Mircea Sandu. Speram că poate s-au înșelat medicii din România. Totul a pornit de la ficat și s-a extins, sînt metastaze. A slăbit vreo 20 și ceva de kilograme, te schimbă acest tratament. La ce-i bagă în corp, dacă-ți aruncă cineva substanța aia pe mînă te arde. E greu să meargă singur pe distanțe mari. Este cea mai grea perioadă, cînd acele celule sînt bombardate. La început a fost curajos, dar este greu”, a spus Florin Manea la FANATIK SHOW pe Look TV.

Uluitor! 1.650 euro pe zi costă spitalizarea lui Nae Manea!

“Cînd stai în spital, știi ce boală ai, te uiți pe perete toată ziua, te distruge. Ia pastile care omoară durerea, însă te iau de cap. O dată a dormit de la 3 pînă a doua zi. Medicii au zis că sînt șanse, dar acum depinde și de Dumnezeu. Nu am primit vreun leu de la Rapid sau alt ajutor. Dinu Gheorghe a spus că azi va vira 18.000 de euro în cont tatălui meu. 1.650 de euro costă fiecare zi de spitalizare! Îi mulțumesc domnului Gino Iorgulescu fiindcă i-a plătit lui tata 5.000 de euro. Și Mircea Lucescu m-a sunat imediat după ce a aflat. Nu am nevoie de ajutor. O să mă lupt, fiindcă în cariera mea de impresar am strîns niște bani. Cine te poate ajuta ca prieten este binevenit! Chimioterapia costă separat! 2.000 de euro pe săptămînă. Plus chiria, plus cheltuielile, plus mîncarea… Dar nu mă interesează, vreau doar ca tata să se facă bine! Un om care a jucat 25 de ani pentru Rapid, să fie tratat așa… Să i se dea măcar dreptul lui, banii pentru care a muncit! Pentru că, Doamne fereşte!, peste cîteva zile poate nu mai am nevoie de ei“, a declarat Florin Manea la FANATIK SHOW pe Look TV.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro