Un medic băut a lovit mai multe maşini în centrul oraşului Braşov

Trei persoane au fost rănite vineri, în jurul prânzului, după ce un şofer băut a provocat trei accidente în lanţ, pe Calea Bucureşti, în apropierea Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

18 iul. 2014, 14:00
Un medic băut a lovit mai multe maşini în centrul oraşului Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inpectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul-şef Liviu Naghi, şoferul în vârstă de 59 de ani, fost medic la Spitalul Militar din Braşov până în urmă cu cinci ani când s-a pensionat, aflat sub influenţa alcoolului, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în trafic pe Calea Bucureşti şi a lovit succesiv în spate trei autoturisme.

Citeşte şi ACCIDENT RUTIER TERIBIL. Şoferul unei maşini a fost strivit de un TIR

După ce a lovit prima maşină medicul a continuat să conducă şi a lovit o altă maşină care se afla în faţa lui, condusă de o femeie. Autoturismul a ricoşat în două maşini parcate în zonă lovind un bărbat care se afla pe trotuar.

Şoferiţa şi bărbatul aflat pe trotuar au suferit traumatisme cranio-cerebrale, fiind transportaţi la spital. O altă pasageră aflată în cea de a doua maşină a fost rănită uşor, fără a fi transportată la spital. Nici de această dată şoferul beat nu a oprit şi a continuat drumul lovind în intersecţia străzilor Calea Bucureşti-Zizin-Toamnei un alt autoturism condus de o femeie care avea pe bancheta din spate un copil. Din fericire, femeia şi copilul nu au avut nevoie de spitalizare.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Vaslui. Un bărbat a ajuns la spital, după ce două TIR-uri s-au ciocnit

Circulaţia în zonă a fost perturbată mai bine de o jumătate de oră pentru finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Şoferul a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a spus comisarul-şef Liviu Naghi.