Alertă de gradul zero în Gherla! Medic renumit, dispărut pe malul Someșului

Un medic din Gherla care a plecat a pescuit este căutat de mai multe echipaje de scafandrii, după ce a dispărut malul Someșului.

05 feb. 2024, 08:27

Un medic din Gherla care a plecat a pescuit este căutat de mai multe echipaje de scafandrii, după ce a dispărut malul Someșului.

Citește și Este din nou doliu în lumea medicală din România. S-a mai stins un medic renumit

Bărbatul era cunoscut în oraș ca fiind un medic bun. În vârstă de 65 de ani, acesta a dispărut sâmbătă seară.

În timp ce era la pescuit, familia a observat că acesta nu a mai dat niciun semn și nu s-a întors, moment în care apropiații s-au dus înspre strada Gârlei, acolo unde era locul unde se ducea de obicei la pescuit.

S-au găsit doar sculele de pescuite

Au găsit doar sculele de pescuit, însă nici urmă de bărbat.

Imediat s-a dat alarma la 112 și încă de aseară s-au început căutările pe râul Someș, din păcate fără rezultate, potrivit Gherlainfo.ro.

Căutările întrerupte în jurul orei 23 au fost reluate în această dimineață și întreaga zi autoritățile l-au căutat pe cunoscutul medic din Gherla.

Pompierii cu o bacă pneumatică, dar și scafandrii au încercat să găsească trupul bărbatului până acum însă, din păcate, fără succes.

Sunt condiții de căutare extrem de grele și asta pentru că temperatura apei este extrem de scăzută, iar debitul face ca râul Someş să fie învolburat și foarte rapid.

Citește și Povestea tragică a lui Sebastian. Românul dat dispărut în Thailanda a fost găsit. Acesta era decedat și mâncat de rechini

La misiune iau parte polițiști, precum și pompierii voluntari de la SVSU Gherla.