Dezvăluire ŞOCANTĂ în ancheta morţii studentului american Otto Warmbier în Coreea de Nord: Trupul lui nu prezenta urme de tortură

Lakshmi Kode Sammarco, un medic legist din statul Ohio, a declarat că în urma autopsiei trupului studentului Otto Warmbier, repatriat din Coreea de Nord unde a fost ţinut prizonier, nu a remarcat urme de tortură, de aceea a fost surprinsă de acuzaţiile lui Donald Trump şi părinţilor tânărului.

RomaniaTV.net
28 sept. 2017, 16:59

Concluziile medicului legist au fost publicate după acuzaţiile făcute de preşedintele american şi părinţii lui OttoWarmbier, informează CNN News.

Tânărul de 22 de ani, condamnat la 15 ani de muncă forţată, în timpul unei vizite în Coreea de Nord, a suferit ”leziuni cerebrale cauzate de lipsa de oxigen”, potrivit doctorului legist, ce nu a putut determina originea acestor leziuni.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat marţi regimul de la Phenian că „l-a torturat” pe studentul american Otto Warmbier.

Citeşte şi Studentul american Otto Warmbier a fost torturat sistematic de regimul de la Phenian

Într-un interviu acordat postului tv Fox News, părinţii lui Otto Warmbier au acuzat de asemenea Coreea de Nord că „l-a torturat şi l-a rănit intenţionat” pe fiul lor.

Reprezentanţii regimului de la Phenian au negat acuzaţiile aduse de Statele Unite legate de torturarea studentului american închis în Coreea de Nord, afirmând că tânărul a fost închis în ”condiţii umane”. Coreea de Nord mai acuză SUA că efectuează o campanie de discreditare a regimului de la Phenian, alimentată de moartea lui Otto Warmbier, studentul american întors în Statele Unite în comă după 17 luni de detenţie în închisorile nord-coreene.