Un membru al PNL Prahova şi-a depus candidatura la alegerile din filială cu executorul judecătoresc

Un membru al PNL Prahova, căruia conducerea PNL Ploieşti i-a refuzat înscrierea candidaturii pentru alegerile interne din filiala judeţeană programate pentru sâmbătă, a mers la sediul partidului cu un executor judecătoresc pentru a-şi depune candidatura.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 16:26
Un membru al PNL Prahova şi-a depus candidatura la alegerile din filială cu executorul judecătoresc

Fostul director al Parcului Industrial Brazi din judeţul Prahova, Traian Victor Ionescu, membru al PNL din anul 2004, acuză conducerea PNL Ploieşti că a refuzat să-i înscrie candidatura pentru o funcţie de membru în Biroul Permanent Judeţean al PNL Prahova la alegerile interne din PNL Prahova care vor avea loc sâmbătă.

Traian Ionescu a declarat că miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00, a vrut să-şi depună candidatura pentru funcţia de membru în conducerea PNL Prahova, iar cel care a refuzat să-i primească candidatura a fost noul preşedinte al PNL Ploieşti, Alexandri Nicolae, ales în această funcţie în urmă cu o săptămână.

Potrivit lui Traian Ionescu, şeful PNL Ploieşti i-ar fi spus că „nu acceptă” ca el să-şi depună candidatura, fără a-i da alte explicaţii. În aceste condiţii, Traian Ionescu a apelat la un executor judecătoresc cu care a mers, miercuri seară, la sediul PNL Prahova situat în Ploieşti şi şi-a depus candidatura.

Contactat telefonic de Mediafax, preşedintele PNL Ploieşti, Alexandri Nicolae, a declarat că motivul pentru care nu a primit candidatura lui Traian Ionescu este că, în acest moment, Traian Ionescu nu figurează pe lista cu membrii PNL Prahova.

Preşedintele PNL Ploieşti a mai spus că, după schimbarea conducerii PNL Prahova la sfârşitul anului trecut, la nivelul filialei judeţene noua conducere a început să facă verificări pentru a reface baza de date a partidului care nu era completă. „Domnul Traian Ionescu nu este în baza de date a PNL Prahova ca membru şi, prin urmare, nu putem accepta candidatura oricui vine de pe stradă să candideze pentru conducerea PNL Prahova. Domnia sa nu a trecut pe la partid anul acesta, l-am văzut la televizor prin februarie când a mers cu pancarte la uşa PNL, la centru”, a spus Alexandri Nicolae.

Acesta a menţionat că Traian Ionescu a prezentat o chitanţă care atestă că şi-a plătit cotizaţia ca membru PNL pentru anul 2012, însă spune că nu poate verifica autenticitatea chitanţei pentru că la PNL Prahova nu mai există duplicatul, respectiv cotorul chitanţierului.

Întrebat dacă în cele din urmă a fost acceptată candidatura depusă în prezenţa unui executor judecătoresc, preşedintele PNL Ploieşti a afirmat că executorul a lipit pe uşa sediului o înştiinţare care, în opinia sa, nu reprezintă o depunere de candidatură.

„Vom discuta într-o şedinţă a conducerii PNL Prahova această situaţie în această seară (joi – n.r.)”, a spus Alexandri Nicolae.

Traian Ionescu a fost director al Parcului Industrial Brazi şi membru în structurile de conducere ale PNL Prahova. El este finul fostului preşedinte al PNL Prahova, Adrian Semcu, înlăturat de la şefia filialei la sfârşitul anului trecut.