Un membru PDL, implicat într-o reţea de trafic de migranţi

Radu Iacob, un membru PDL din Bucureşti, este acuzat că este şeful unei reţele care ducea ilegal persoane în străinătate, informează România TV. Afacerea era foarte profitabilă, pentru un singur om fiind încasaţi aproximativ 1.500 de euro.

01 sept. 2014, 09:06
Un membru PDL, implicat într-o reţea de trafic de migranţi

Procurorii DIICOT împreună cu poliţiştii de frontieră au anihilat o reţea româno-pakistaneză care se ocupa cu traficul de migranţi. Printre membrii acestei reţele se află şi Radu Iacob, un cunoscut membru al PDL, organizaţia de tineret a Sectorului 4, din Capitală.

Migranţii apelau la serviciile acestei reţele pentru a fi ajutaţi să treacă fraudulos în ţări din vestul Europei pentru care plăteau între 1.400 de euro şi 1.600 de euro.

În urma descinderilor de la Timişoara, Alba Iulia şi din Bucureşti, 16 migranţi au fost identificaţi, iar alte 8 persoane au fost duse la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri. Este vorba de trei cetăţeni de origine pakistaneză şi cinci români.

Citeşte şi Poliţiştii au destructurat un grup specializat în trafic de migranţi, condus de un iranian rezident în România