Un mercenar Wagner capturat de ucraineni şochează! „Ne e mai frică de Putin decât să murim în luptă!”

Un mercenar din gruparea Wagner, recrutat din rândul deținuților ruși, a făcut declaraţii şocante după ce a fost capturat și interogat de de ucraineni. Acesta s-a înrolat după ce i s-a promis că i se va șterge cazierul, iar fiica sa nu va avea greutăți în viitoarea sa carieră de avocat.

02 feb. 2023, 21:55
Un mercenar Wagner capturat de ucraineni şochează! „Ne e mai frică de Putin decât să murim în luptă!”
Un mercenar Wagner capturat de ucraineni şochează! "Ne e mai frică de Putin decât să murim în luptă!"

Un mercenar Wagner capturat de ucraineni şochează! O înregistrare făcută publică de Business Insider și preluată de CNN îl arată pe rus în timp ce era interogat de un ucrainean: „Evident, știai că vei fi ucis în luptă. Dar îți era frică să lupți pentru libertate în țara ta”. „Da, este adevărat, ne e frică de Putin!”, a răspuns mercenarul, potrivit relatărilor soldatului ucrainean. Bărbatul s-a înrolat în gruparea Wagner pentru că i s-a promis că i se va șterge cazierul, după ce a ajuns la închisoare pentru trafic de droguri. De asemenea, fiica sa ar urma să aibă greutăți în viitoarea sa carieră de avocat, informează ŞtirileProTV.

Citeşte şi: Câți bani primesc mercenarii din Wagner, trimiși de Putin în Ucraina: „Se oferă bonusuri pentru fiecare adversar ucis”

Apoi, mercenarul este întrebat când și-a dat seama că este doar „carne de tun”, oar răsunsul a venit la fel de sec: „La prima misiune de luptă. Ne-au adus pe 28 decembrie în linia frontului și a doua zi ne-au trimis peste graniță”.

Citeşi şi: Bucătarul lui Putin, replică şocantă dată preşedintelui sârb: „Dacă mă băgați la închisoare, o să mă bucur, pentru că o să pot să mă înscriu voluntar în rândul trupelor Wagner”

Gruparea Wagner, care are aproximativ 10.000 de mercenari dislocați în Ucraina, la care se adaugă alți 40.000 de foști deținuți, a fost desemnată drept „organizație criminală internațională” de către guvernul SUA.