Un mesaj de dragoste scris în română a fost găsit pe o plajă din Irlanda: Dacă o găsiţi, să i-o daţi fiinţei pe care o iubesc

O scrisoare de dragoste scrisă în limba română a fost găsită într-o sticlă, pe o plajă izolată din Irlanda. Mesajul se adresează unui fete din Glasgow și a fost scris pe 21 decembrie.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 11:35
Un mesaj de dragoste scris în română a fost găsit  pe o plajă din Irlanda: Dacă o găsiţi, să i-o daţi fiinţei pe care o iubesc

Primul paragraf al mesajului este scris în engleză, iar destinatorul roagă persoana care găseste sticla să i-o dea ființei pe care o iubește.

Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția”, relatează GlasgowLive.

Citește și: Cei mai mulţi dintre români nu vor redeschiderea şcolilor în septembrie de teama coronavirusului SONDAJ

Scrisoarea în limba română începe astfel: „Sufletul meu este al tău, Bună, draga mea! Nici nu știu cum să exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra”.

Românul i-a trimis o scrisoare de dragostei ființei pe care o iubește în care i-a explicat cât de fericit este că a întâlnit-o. Cei doi nu s-au văzut niciodată, purtând o dragoste la distanță.

„Sunt atât de fericit că te cunosc și pentru că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Dacă ai ști cum zâmbesc iar ochii îmi sclipesc de fericire când prives spre cer, iar gândul îmi este tot la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi”.

Silviu explică în finalul mesajului faptul că se știu de pe Instagram: „Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze”

Silviu îi face Alexandrei declarația de supremă de dragoste: „Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm”.

Scrisoarea este încheiată cu: „Te iubesc!” și un zâmbet.


loading...