Un microbuz a luat foc în trafic, pe un drum din Buzău. Clipe de groază pentru pasageri VIDEO

Panică în trafic în Buzău! Un microbuz, în care se aflau mai mulți călători, a luat foc în trafic. Doar şansa a făcut ca oamenii să coboare la timp.

21 mai 2021, 16:03

Un microbuz a luat foc în trafic, vineri după-amiază, pe DN 2B, în zona Şoseaua Pogonele, judeţul Buzău. Din primele informaţii, flăcările nu au izbucnit în urma unui accident.

Persoanele aflate în maşină au reuşit să iasă la timp înainte ca vehiculul să ardă ca o torţă. Microbuzul ar aparține unei firme mari de reciclare de pe platforma Frasinu, conform Opinia de Buzău.

Citeşte şi: Imagini emoționante! Sicriul lui Ion Dichiseanu, înfășurat în drapelul României și dus la Teatrul Nottara. Prietenii și familia se pregătesc pentru priveghi

La fața locului intervin un echipaj de la ISU cu o autospecială de stingere incendii și spumă și o salvare de la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău.

Microbuzul a fost distrus de un incendiu care a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurt circuit la instalația electrică.

Citeşte şi: Care sunt zonele din centrul Bucureștiului ce vor deveni exclusiv pietonale în weekend. Nicușor Dan: „E o invitație pentru bucureșteni de a ieși în aer liber”