Un miliardar a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe o autostradă din Germania. Reacţia autorităţilor

Pentru că nu există limită de viteză pe unele tronsoane de autostradă din Germania, miliardarul ceh, Radim Passer, a "zburat" cu 417 kilometri pe oră cu bolidul său, un Bugatti Chiron de 1.500 de cai putere.

24 ian. 2022, 15:57
Un miliardar a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe o autostradă din Germania. Reacţia autorităţilor

Un miliardar a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe o autostradă din Germania. Ministerul german al Transporturilor a anunţat că „respinge orice comportament care ar putea pune în pericol utilizatorii drumurilor. Toţi utilizatorii drumului trebuie să respecte regulile codului rutier. Doar pentru că unele tronsoane de autostradă nu au o limită de viteză nu înseamnă că poţi merge cât de repede vrei”.

Citeşte şi: George Simion, atacat la Iași! Liderul AUR a fost stropit cu cerneală. Reacţie uluitoare: „S-ar putea să trimită ăştia pe unii să ne omoare” VIDEO

Reacţia autorităţilor vine după ce miliardarul ceh Radim Passer a publicat pe Youtube un clip în care a arătat că a încercat să atingă viteza maximă a supermaşinii sale pe o autostradă din Germania.

Videoclipurile în cauză, lansate în noiembrie şi ianuarie, îl arată pe şofer atingând o viteză de 417 km/h, cu doar 3 km/h sub viteza maximă limitată electronic a lui Chiron, potrivit Mediafax.

Miliardarul Radim Passer a precizat că „siguranţa a fost o prioritate”, precizând că a atins viteza ameţitoare pe un tronson de aproape 10 kilometri pe autostrada A2 în apropiere de Wittenberg unde a avut vizibilitate perfectă şi trei benzi libere.

Bărbatul nu a încălcat nicio regulă şi, prin urmare, nu ar trebui să existe consecinţe legale pentru cursa lui nebună.

Citeşte şi: NATO confirmă trimiterea de trupe în România. Europa de Est devine teatru de război, Alianţa anunţă suplimentarea numărului de nave de război şi avioane de luptă