Un militar a PIPĂIT o fetiţă de şapte ani pe o plajă din Constanţa. Bărbatul a fost REŢINUT pentru agresiune sexuală

Gest revoltător comis de un militar pe o plajă din Constanţa! Bărbatul e acuzat că ar fi pipăit o fetiţă de şapte ani. Caporalul Petrică-Remus Marcovici a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru agresiune sexuală. Militarul lucra în Armată de 12 ani, iar la evaluarea psihologică din 2019 nu a prezentat "comportamente dezadaptative în mediul militar".

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 19:02
Un militar a PIPĂIT o fetiţă de şapte ani pe o plajă din Constanţa. Bărbatul a fost REŢINUT pentru agresiune sexuală

Unitatea Militară 01375 Constanţa a anunţat că a fost înştiinţată de Poliţie despre fapta comisă de caporalul Petrică-Remus Marcovici. În urma scandalului, militarul şi-a dat demisia, iar, miercuri, 2 septembrie, a fost trecut în rezervă.

„Militarul a fost angajat în sistem în data de 5 mai 2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal. Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii.

Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar”, se arată în comunicatul U.M. 01375 Constanţa, citat de News.ro.

Poliţiştii din Constanţa au precizat că au deschis un dosar penal în acest caz.

„Pe data de 1 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat de 38 de ani, ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în public şi ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a transmis IPJ Constanţa.

Fata pe care militarul ar fi pipăit-o are şapte ani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Gabriela Firea: „Nu e periculos ca românii să meargă la vot, dacă respectă regulile. E mai periculos să NU meargă”