Ministrul Liviu Pop a urmărit „Mireasă pentru fiul meu” la Parlament, în timpul moţiunii

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop arată pe Facebook printr-o postare că a urmărit "Mireasă pentru fiul meu" la Parlament, în timp ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta era dezbătută şi votată.

29 sept. 2015, 11:03
Ministrul Liviu Pop a urmărit „Mireasă pentru fiul meu” la Parlament, în timpul moţiunii

Ministrul social-democrat Liviu Pop a făcut marţi o gafă în timp ce se afla la Palatul Parlamentului, acesta a postat pe pagina personală de Facebook că urmărește „Mireasă pentru fiul meu”, o emisiune matriomonială.

Citeşte şi: MOŢIUNEA DE CENZURĂ PNL A PICAT. Victor Ponta rămâne PREMIER

Pe lângă faptul că a arătat că se află la Palatul Parlamentului, Liviu Marian Pop și-a postat și faptul că urmărește emisiunea de reality-show și a titrat „La Moțiunea de cenzura”.

Postarea ministrului a adunat zeci de comentarii dar și peste 100 de aprecieri.

Legat de scandalul din Parlament privind moţiunea de cenzură, Liviu Dragnea a criticat aspru atacurile opoziţiei, făcând referire la aceeaşi emisiune pe care o urmărea ministrul Liviu Pop.

Scene de genul celor care s-au întâmplat aici se văd pe posturi generaliste: Acces direct, indirect, telenovele, Mireasa pentru fiul meu… În Parlament, cetăţenii români aşteaptă să se voteze legi”, a precizat Liviu Dragnea.