Un model a pozat NUD pe o farfurie pentru binele animalelor GALERIE FOTO

Modelul Denise Wilkie a participat la o şedinţă foto care atrage într-o manieră ingenioasă atenţia asupra nevoii de protejare a animalelor.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 08:40

Săptămâna 22-29 septembrie a fost numită Săptămâna Mondială pentru Abolirea Cărnii, menită să încurajeze oamenii să arate o mai mare compasiune pentru miliardele de animale folosite pentru ca industria cărnii, ouălor, lactatelor şi produselor din peşte să prospere an după an.

Numeroase personalităţi se alătură anual campaniilor desfăşurate de organizaţiile care militează pentru protecţia animalelor, iar printre acestea s-a numărat, săptămâna trecută, modelul Denise Wilkie.

Denise Wilkie s-a dezbrăcat complet pentru cauza animalelor care sunt măcelărite anual în întreaga lume. Şi a făcut-o în centrul oraşului Glasgow (Scoţia), unde a participat la o şedinţă foto organizată de PETA. Modelul a pozat nud, întinsă pe o farfurie-gigant pe care se mai aflau butaforii de mazăre şi cartofi, dar şi un cuţit şi o furculiţă, mesajul campaniei fiind „Încearcă să te gândeşti la CINE este la tine în farfurie: fii vegetarian„.  

Cei de la PETA, iniţiatorii campaniei, au explicat că oamenii trebuie provocaţi să se gândească la faptul că bucăţile de carne pe care le au zilnic în farfurie vin de la vietăţi care au şi ele dreptul să trăiască. „Eliminarea cărnii, a ouălor şi lactatelor din dieta zilnică este bună pentru sănătate şi fiecare poate salva peste 100 de vieţi de animale anual”, a explicat un purtător de cuvânt al PETA.

CITEŞTE ŞI: Protest PETA, cu femei în cuşti, împotriva abuzurilor asupra animalelor din China